ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Locuitorii din raioanele Taraclia, Cantemir și Leova vor beneficia de consultații gratuite

10:22 | 23.09.2024 Categorie: Regiuni

Chişinău, 23 sep. /MOLDPRES/. Săptămâna curentă, echipa mobilă de medici va presta servicii copiilor din diferite localități ale raioanelor Taraclia, Cantemir și Leova, comunică MOLDPRES.

Potrivit Companiei Naționale de Asigurări în Medicină (CNAM), în intervalul 25-27 septembrie, complexul radiodiagnostic mobil pentru examinarea cutiei toracice se va afla în Centrul de Sănătate Taraclia.

Tot în această săptămână vor fi prestate gratuit servicii stomatologice copiilor din diferite localități ale raioanelor Cantemir și Leova, și anume: în zilele de 23 și 24 septembrie – în Țiganca, Cantemir; în perioada 25-27 septembrie – în Cârpești, Cantemir; pe 23 septembrie – în Sârma, Leova; în intervalul 24-26 septembrie – în Filipeni, Leova.

Datele CNAM, săptămâna trecută, medicii stomatologi au consultat 165 de copii.

img24007534

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!