ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Ucraina // Forțele rusești au continuat atacul asupra orașului Zaporojie. Sunt victime

10:07 | 24.09.2024 Categorie: Externe

Chişinău, 24 sep. /MOLDPRES/. Orașul Zaporojie din sud-estul Ucrainei a continuat să fie ținta atacurilor rusești. Reprezentanții administrației militare locale au anunțat că în urma atacurilor din noaptea de 24 septembrie, o persoană a fost ucisă, iar altele șase au fost rănite, informează MOLDPRES cu referire la Ukrinform.

Un bărbat a fost ucis și alte șase persoane, inclusiv doi minori, au fost rănite în atacul rusesc din noaptea de 23 septembrie. Despre aceasta a anunțat Ivan Fiodorov, șeful Administrației militare regionale Zaporojie. „O persoană a fost ucisă și alte șase persoane, inclusiv o fată de 13 ani și un băiat de 15 ani, au fost rănite în atacurile rusești din Zaporojie”, a menționat Fiodorov. 

După cum a menționat Ivan Fedorov, pe parcursul zilei de luni, 23 septembrie, forțele rusești au lansat 321 de lovituri asupra a 10 așezări din regiunea Zaporojie. Au fost raportate 314 distrugeri de clădiri rezidențiale și instalații de infrastructură. 

Potrivit Ukrinform, în seara zilei de 23 septembrie, rușii au lovit o clădire rezidențială din Zaporojie. Inamicul a vizat, de asemenea, o instalație de infrastructură critică.

img24007572

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!