ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Un camion s-a răsturnat la Orhei. Șoferul a suferit traumatisme

10:36 | 25.09.2024 Categorie: Societate

Chişinău, 25 sep. /MOLDPRES/. Un bărbat a suferit traumatisme în urma unui accident rutier produs în seara zilei de marți, 24 septembrie, pe drumul de ocolire a orașului Orhei. La fața locului au intervenit salvatorii care au deblocat victima din autovehicul, transmite MOLDPRES.

Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU), un camion de model MAN cu remorcă, încărcat cu circa 15 tone de mere, a ieșit de pe carosabil și s-a răsturnat.

La fața locului, a intervenit o echipă de salvatori și pompieri, care au efectuat lucrări de descarcerare a conducătorului auto, un bărbat în vârstă de 65 de ani. Ulterior, acesta a fost preluat de angajații Serviciului medical de urgență și transportat la spitalul raional pentru îngrijiri medicale. Alte persoane în cabina șoferului nu se aflau”, a precizat IGSU.

Oamenii legii urmează să stabilească toate circumstanțele cazului. 

Potrivit IGSU, în ultimele 24 de ore, salvatorii și pompierii au intervenit în 27 situații de risc.

img24007609

img24007609

img24007609

img24007609

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!