ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Premierul solicită demisii la Termoelectrica, după incidentul cu păcura

10:36 | 26.07.2023 Categorie: Politică

Chişinău, 26 iul. /MOLDPRES/. Premierul Dorin Recean a solicitat astăzi demisii la întreprinderea „Termoelectrica”, după ce în spațiul public au apărut informații privind presupusa îngropare a unei cantități de păcură, transmite MOLDPRES. 

„Este inacceptabilă situația de la Termoelectrica, din două considerente: de atitudine față de mediu, dar și ca procedură de management. Până la sfârșitul săptămânii, tot managementul să fie remaniat”, a cerut Dorin Recean la începutul ședinței de Guvern. 

Recent, în spațiul public au fost difuzate imagini video precum că Termoelectrica ar fi îngropat păcură de proastă calitate. Ca rezultat, întreprinderea a anunțat că în acest caz va fi efectuată o anchetă internă pentru a stabili toate circumstanțele incidentului și ulterior va publica rezultatele.

img23005937

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!