ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Subdiviziunile Poliției de Frontieră dotate cu 30 de automobile noi

15:12 | 30.01.2024 Categorie: Societate

Chişinău, 30 ian. /MOLDPRES/. Treizeci de automobile de serviciu au fost transmise astăzi în subdiviziunile tactice ale Poliției de Frontieră, informează MOLDPRES.

Potrivit Poliției de Frontieră, autovehiculele sunt dotate cu tehnologii avansate de comunicare și echipamente specializate.

„Mobilitatea este un factor important în intervențiile la hotar, iar automobilele vor oferi polițiștilor de frontieră acces rapid și flexibil în diverse medii și condiții de teren. Astfel, utilizarea acestora va contribui la o mobilitate mai bună și la creșterea capacităților operaționale ale personalului, inclusiv la sporirea securității frontierei de stat și gestionarea eficientă a fluxului de migranți”, a precizat Poliția de Frontieră.

Noile autovehicule au fost achiziționate în cadrul proiectului „Sprijinirea protecției, tranzitului, întoarcerii voluntare și informate și a reintegrării cetățenilor Parteneriatului Estic și resortisanților țărilor terțe afectați de conflictul din Ucraina”. Proiectul este finanțat de Uniunea Europeană și implementat de către Organizația Internațională de Migrație Moldova.

img24000630

img24000630

img24000630

img24000630

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!