ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Comunicat de presă al Ministerului Finanțelor

12:12 | 14.05.2024 Categorie: Comunicate

Chişinău, 14 mai. /MOLDPRES/. Ministrul Petru Rotaru participă la reuniunea Dialogului de nivel înalt în domeniul economic și financiar

Ministrul Finanțelor, Petru Rotaru, va participa astăzi, 14 mai 2024, la reuniunea anuală a Dialogului de nivel înalt în domeniul economic și financiar, care se va desfășura la Bruxelles, Belgia. Împreună cu ministrul Finanțelor, din delegație fac parte și reprezentanții Băncii Naționale a Moldovei.

În cadrul evenimentului, ministrul Finanțelor, în calitate de speaker, va prezenta în discursul său, situația economică și bugetară a Republicii Moldova, și strategiile guvernamentale pentru stimularea creșterii economice.

Dialogul întrunește reprezentanții statelor membre ai UE din cadrul ministerelor de finanțe și băncilor centrale.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!