ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Cooperarea moldo-elenă în domeniul integrării europene, discutată de viceprim-ministra Cristina Gherasimov cu Ambasadorul Greciei

19:34 | 14.05.2024 Categorie: Oficial

Chişinău, 14 mai. /MOLDPRES/. Viceprim-ministra pentru Integrare Europeană, Cristina Gherasimov, s-a întâlnit astăzi cu ES Nikolaos Krikos, Ambasadorul Republicii Elene la Chișinău, informează MOLDPRES cu referire la Direcția comunicare a Guvernului.

Cristina Gherasimov l-a felicitat pe Ambasadorul Krikos pentru numirea în funcție și pentru acreditarea sa recentă de către Președinta Maia Sandu, menționând că este primul șef al unei misiuni diplomatice elene cu reședința în Republica Moldova.

Discuția s-a focusat pe agenda europeană a Chișinăului, precum și pe sprijinul acordat de autoritățile de la Atena în acest context. Viceprim-ministra Cristina Gherasimov a mulțumit pentru susținerea politică și asistența acordată de Guvernul Greciei în promovarea agendei de modernizare și transformare a țării noastre.

img24003500

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!