ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Daniel Procopciuc a devenit pentru a șaptea oară campion european la armwrestling

12:19 | 15.05.2024 Categorie: Sport

Chişinău, 15 mai. /MOLDPRES/. Sportivul moldovean Daniel Procopciuc a devenit, pentru a șaptea oară, campion european la armwrestling, brațul stâng, transmite MOLDPRES.

Sportivul a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului de premiere la competiția continentală din Slovacia, la categoria de greutate de până la 75 kg. Daniel Procopciuc este și multiplu campion mondial la această probă sportivă.

Campioană europeană a devenit și Marina Iordachi (80 kg), la aceeași probă, trecându-și cu această ocazie al treilea titlu continental printre senioare. Un alt sportiv - Tiberius Țurcan, a intrat în posesia medaliei de argint, atât la brațul drept, cât și la cel stâng, după ce a cucerit anterior și medalia de aur, la categoria de vârstă juniori.

Campionatul European de armwrestling a avut loc în Bratislava, Slovacia.

img24003523

img24003523

img24003523

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!