ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Viceprim-ministra Cristina Gherasimov, la Bălți: „M-am bucurat să ne conectăm la spiritul Europei și să discutăm despre avantajele aderării la UE”

08:57 | 20.05.2024 Categorie: Oficial

Chişinău, 20 mai. /MOLDPRES/. Viceprim-ministra pentru Integrare Europeană, Cristina Gherasimov, a mers duminică, 19 mai, la Bălți unde a celebrat, alături de sute de locuitori ai acestui oraș, Ziua Europei. La festivități au mai participat vicepreședinta Parlamentului, Doina Gherman, Ambasadorul Jānis Mažeiks și Ambasadorii țărilor membre UE, transmite MOLDPRES cu referire la Direcția comunicare a Guvernului. 

„M-am bucurat să cunosc lume frumoasă și curioasă, să ne conectăm la spiritul Europei și să discutăm despre avantajele aderării la UE pentru fiecare cetățean și fiecare localitate din țara noastră. Integrarea europeană este proiectul generației noastre, care poate și trebuie să ne unească”, a spus Cristina Gherasimov.

În discuțiile cu cetățenii, ea a menționat că viitorul pașnic și liber, alături de șansa la dezvoltare și progres, este ceea ce își doresc toți cetățenii țării - antreprenori sau angajați, studenți sau pensionari, moldoveni, ucraineni, ruși, găgăuzi sau bulgari. „Pentru aceasta, am pornit transformările care să ne facă viața mai bună. Și le facem nu pentru Europa, ci pentru noi, cei care-și văd viitorul în Moldova”.

Cristina Gherasimov a felicitat locuitorii orașului Bălți pentru eveniment și le-a mulțumit tuturor celor care au venit să celebreze diversitatea și frumusețea proiectului european. Iar astfel, să spună, încă o dată, un DA hotărât pentru Moldova Europeană, țara în care ne dorim să trăim noi și generațiile următoare.

img24003676

img24003676

img24003676

img24003676

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!