ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Sportiva Irina Rîngaci a devenit campioană europeană la lupte

10:41 | 25.05.2024 Categorie: Sport

Chişinău, 25 mai. /MOLDPRES/. Maestra Emerită a Sportului, Irina Rîngaci a devenit campioană europeană la lupte, în rândul sportivelor sub vârsta de 23 de ani, comunică MOLDPRES.

Potrivit Ministerului Educației și Cercetării al Republicii Moldova, în finala categoriei de greutate de până la 65 kg, ea a trecut de Ekaterina Koshkina, sportivă care a evoluat la competiția de la Baku sub drapel neutru.

Irina Rîngaci le-a mai învins pe italianca Laura Godino (10-0), în sferturile de finală, și turcoaica Nesrin Bas (8-2), în semifinale.

Acesta este al treilea titlul de campioană europeană, la categoria de vârstă U-23, din palmaresul Irinei Ringaci, după cele obținute în 2021 ș 2022.

Conform sursei citate, Irina Rîngaci a adus a cincea medalie de la Campionatul European de lupte, U-23 de la Baku, Azerbaijan.

img24003881

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!