ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Petrocub Hîncești a câștigat Cupa Moldovei

09:27 | 26.05.2024 Categorie: Sport

Chişinău, 26 mai. /MOLDPRES/. Echipa Petrocub Hîncești a câștigat Cupa Moldovei. În cea de-a 33-a finală a Cupei Moldovei, Petrocub Hânceşti a învins pe Zimbru Chișinău cu 3-1, comunică MOLDPRES.

Meciul s-a disputat pe stadionul Zimbru din capitală. „Galben-verzii” au început în forță partida și au deschis scorul în minutul 6, prin Emmanuel Alaribe.

În repriza secundă, Petrocub a dominat. Jucătorii care au înscris din partea echipei din Hâncești sunt Teodor Lungu, Ion Jardan și Mihail Lupan.

Fotbaliștii din cele două echipe au fost susținuți din tribune de mai mulți politicieni și de conducerea țării.

Petrocub este la a doua finală de Cupă după cea din ediţia 2019-2020. Competiția Cupei Moldovei a debutat în 1992, iar FC Buceac Comrat a fost prima echipă care a cucerit Cupa. În 2023 trofeul a fost câștigat de FC Sheriff.

img24003885

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!