ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

În două localități din țară se desfășoară turul doi al alegerilor locale noi

10:26 | 02.06.2024 Categorie: Politică

Chişinău, 2 iun. /MOLDPRES/. În comuna Târnova, raionul Dondușeni și orașul Bucovăț, raionul Strășeni, se desfășoară astăzi turul doi al alegerilor locale noi. Comisia Electorală Centrală (CEC) a anunțat că procesul de votare se desfășoară în regim normal, transmite MOLDPRES. 

La ora 07:00 au fost deschise toate cele patru secții de votare. La urnele de vot, în total, sunt așteptați 4 259 de alegători, dintre care în comuna Tîrnova, raionul Dondușeni 2 892 de alegători și în orașul Bucovăț, raionul Strășeni, 1 367 de alegători.

Până la ora 09:00 dreptul la vot a fost exercitat de către 133 de alegători  (4.60%) la Tîrnova, raionul Dondușeni și 57 de alegători (4.17%) la Bucovăț, raionul Strășeni.

Alegătorii care nu se pot deplasa la secția de votare pot solicita urna de vot mobilă la domiciliu până la ora 14:00. Cererea va fi însoțită și de un certificat medical.

img24004123

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!