ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Executivul a lansat un nou canal de Telegram în limba rusă „Правительство на русском” pentru a oferi cetățenilor informații verificate din partea autorităților publice guvernamentale

16:56 | 05.06.2024 Categorie: Societate

Chişinău, 5 iun. /MOLDPRES/. Guvernul a anunțat astăzi lansarea unui nou canal de Telegram în limba rusă „Правительство на русском”. Purtătorul de cuvânt al Executivului, Daniel Vodă, a comunicat că scopul acestui nou canal este de a oferi cetățenilor informații verificate din partea tuturor autorităților publice guvernamentale, transmite MOLDPRES. 

„Această inițiativă vine ca răspuns la numărul crescut de dezinformări răspândite pe canale anonime pe această rețea de socializare. Astfel, Guvernul și-a propus să comunice țintit, iar scopul acestui nou canal este de a oferi cetățenilor informații verificate din partea tuturor autorităților publice guvernamentale”, a precizat Daniel Vodă.

Utilizatorii vor putea accesa știri despre cele mai importante activități ale Guvernului și să se informeze cu privire la mesajele de interes public.

„Правительство на русском” înseamnă transparență mai mare și asigurarea accesului tuturor cetățenilor la informații corecte și relevante”, a spus purtătorul de cuvânt al Guvernului.

img24004219

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!