ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Dorin Recean a transmis un mesaj de felicitare premierului Indiei, în contextul victoriei în alegeri

20:38 | 05.06.2024 Categorie: Politică

Chişinău, 5 iun. /MOLDPRES/. În contextul victoriei recente în alegeri a prim-ministrului Indiei, prim-miniștrii Republicii Moldova și Indiei au făcut schimb de mesaje de felicitare, transmite MOLDPRES.

„În numele Guvernului Republicii Moldova, îmi exprim urările pentru succes și prosperitate continuă pentru poporul indian. Așteptăm cu nerăbdare să consolidăm legăturile dintre cele două democrații ale noastre”, a scris premierul Dorin Recean.

La rândul său, oficialul indian a răspuns că „ne angajăm să avansăm strânsele legături de prietenie dintre India și Republica Moldova, care se bazează pe valorile comune a libertății și democrației”, a scris prim-ministrul Indiei, Narendra Modi. 

În urma recentelor alegeri generale în India, la care au participat un număr record de 642 de milioane de oameni, alianţa condusă de formaţiunea prim-ministrului indian Narendra Modi a obţinut o majoritate parlamentară, potrivit cifrelor comunicate de Comisia Electorală.

img24004228

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!