ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Prim-ministrul Dorin Recean i-a mulțumit directorului adjunct al USAID în Republica Moldova, John P. Riordan, care își încheie mandatul

19:12 | 05.07.2024 Categorie: Oficial

Chişinău, 5 iul. /MOLDPRES/. Prim-ministrul Dorin Recean a avut o întrevedere de rămas-bun cu directorul adjunct al Misiunii Agenţia Statelor Unite ale Americii pentru Dezvoltare Internaţională (USAID) în Republica Moldova, care își încheie mandatul de patru ani, informează MOLDPRES cu referire la Direcția de comunicare a Guvernului.

Șeful Executivului și-a exprimat recunoștința pentru sprijinul constant oferit țării noastre de către poporul american, prin intermediul USAID. 

Dorin Recean i-a mulțumit lui John P. Riordan pentru contribuția acestuia în implementarea mai multor proiecte în țara noastră, inclusiv pentru sprijinirea rezilienței economice a țării noastre în perioada crizelor din ultimii ani, dezvoltarea platformei EVO și crearea Agenției Naționale pentru Securitate Cibernetică. 

În semn de înaltă apreciere a meritelor deosebite, precum și pentru contribuția la dezvoltarea, consolidarea și extinderea relațiilor interstatale de prietenie și colaborare dintre Republica Moldova și SUA, prim-ministrul i-a oferit directorului adjunct al Misiunii USAID în țara noastră Diploma de onoare a Guvernului. 

img24005096

img24005096

img24005096

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!