ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Poliția de Frontieră a făcut precizări cu referire la cadavrul unui tânăr ucrainean depistat la frontiera moldo-ucraineană

10:19 | 20.07.2024 Categorie: Societate

Chişinău, 20 iul. /MOLDPRES/. Poliția de Frontieră a făcut precizări cu referire la cadavrul unui tânăr ucrainean, în vârstă de 27 de ani, depistat la frontiera moldo-ucraineană, informează MOLDPRES.

Potrivit instituției, în data de 13 iulie curent, șeful Sectorului Poliției de Frontieră Ocnița a alertat serviciul 112, în urma unei informații primite de la un conațional care efectua lucrări agricole în direcția Clocușna-Sokireanî. Din investigațiile de la fața locului, s-a constatat că la aproximativ 300 metri de linia frontierei cu Ucraina, într-un lan de grâu, a fost găsit cadavrul unui bărbat, care, din cauza temperaturii ridicate, se afla în stare de putrefacție.

„Persoana decedată s-a dovedit a fi un cetățean ucrainean în vârstă de 27 de ani. Din investigațiile preliminare, persoana nu prezenta urme de moarte violentă sau semne că ar fi fost împușcată, așa cum se vehiculează în anumite surse media. De asemenea, a fost dispusă o expertiză medico-legală pentru a stabili cu exactitate cauzele decesului”, a informat instituția.

Totodată, în urma verificării Sistemului Informațional al Poliției de Frontieră, s-a constatat că persoana în cauză nu avea intrare legală pe teritoriul Republicii Moldova.

În prezent, investigațiile pe acest caz continuă.

img24005527

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!