ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Parlamentul a luat act de demisia deputatei Mariana Lucrețeanu

16:10 | 31.07.2024 Categorie: Politică

Chişinău, 31 iul. /MOLDPRES/. Parlamentul a luat astăzi act de demisia deputatei din Fracțiunea „Partidul Acțiune și Solidaritate” Mariana Lucrețeanu. Un proiect de hotărâre care prevede acest lucru a fost votat de 67 de deputați, transmite MOLDPRES.

Mariana Lucrețeanu și-a depus cererea de demisie din data de 10 august 2024 după ce a fost numită în funcția de secretar de stat la Ministerul Afacerilor Interne. Respectiv, un mandat de deputat care aparține Partidului politic „Partidul Acțiune și Solidaritate” a fost declarat vacant.

Hotărârea intră în vigoare la data adoptării. În conformitate cu Legea despre statutul deputatului în Parlament, mandatul vacant va fi atribuit supleantului imediat următor de pe lista concurentului electoral.

img24005847

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!