ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Comisiile permanente din legislativ s-au întrunit în sesiunea trecută în 263 de ședințe

10:23 | 06.08.2024 Categorie: Politică

Chişinău, 6 aug. /MOLDPRES/. În sesiunea de primăvară 2024 a Parlamentului, comisiile permanente s-au convocat în 263 de ședințe. În cadrul cărora au fost aprobate 335 de rapoarte, comunică MOLDPRES.

Potrivit Direcției comunicare și relații publice a Parlamentului, membrii Comisiei economie, buget și finanțe s-au întrunit în 29 de ședințe, la care au aprobat 97 de rapoarte, 15 corapoarte și 14 avize. La fel, în cadrul Comisiei juridice, numiri și imunități au fost aprobate 66 de rapoarte, 11 corapoarte și 17 avize. Membrii Comisiei protecție socială, sănătate și familie s-au convocat în 19 ședințe. În cadrul acestora, au fost aprobate 34 de rapoarte, zece corapoarte și 83 de avize.

Comisiile permanente sunt organe de lucru ale Parlamentului care se aleg pe întreaga durată a legislaturii, iar componența nominală a acestora se stabilește ținându-se cont de reprezentarea proporțională a fracțiunilor în Legislativ.

img24006006

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!