ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

„Diaspora Business Forum” se desfășoară astăzi la Chișinău. Prim-ministrul Dorin Recean participă la deschiderea evenimentului

08:17 | 18.08.2024 Categorie: Economie

Chişinău, 18 aug. /MOLDPRES/. Astăzi, la Chișinău își va ține lucrările un forum al oamenilor de afaceri din diaspora -„Diaspora Business Forum”. Evenimentul îi va reuni pe reprezentanți ai autorităților, experți ai mediului de afaceri, antreprenori din diasporă și persoanele interesate de a investi acasă, informează MOLDPRES.  

Prim-ministrul Dorin Recean va participa la deschiderea „Diaspora Business Forum”.

Participanții vor vorbi despre pașii pentru lansarea unei afaceri în Republica Moldova, proiecte antreprenoriale locale, investiții de capital și valori mobiliare de stat.

Ediția din acest an va include întâlniri B2B în format fizic și online, cu scopul de a crea noi parteneriate cu reprezentanți ai afacerilor din diaspora și din țară.

„Diaspora Business Forum” este parte din șirul evenimentelor organizate în cadrul Zilelor diasporei. Forumul se va desfășura cu începere de la ora 9:00 la Digital Park.

img24006370

img24006370

img24006370

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!