ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Atenție: Mâine pe unele străzi din capitală va fi limitat accesul persoanelor

13:27 | 20.08.2024 Categorie: Societate

Chişinău, 20 aug. /MOLDPRES/. Primăria municipiului Chișinău a anunțat că, miercuri, 21 august 2024, va fi limitat temporar accesul persoanelor în anumite locuri publice din capitală. Măsura este luată de poliție, în contextul vizitei oficiale a Cancelarului german, Olaf Scholz, comunică MOLDPRES.

Potrivit sursei citate, între orele 08:00-21:00, va fi limitat temporar accesul persoanelor în anumite locuri publice din capitală, din centrul orașului și arterele care fac legătura cu Aeroportul Internațional Chișinău, inclusiv desfășurarea manifestărilor în masă, lucrărilor de reparație a drumurilor/a rețelelor electrice/termice, apeduct/canalizare și tăiere a arborilor, în perimetrul străzilor pe unde se va deplasa coloana oficială.

Conducătorii auto sunt îndemnați să se conformeze cerințelor agenților de circulație, să manifeste răbdare și disciplină, fără abateri de la Regulamentul circulației rutiere.

Mâine președinta Maia Sandu va avea o întrevedere cu cancelarul Olaf Scholz. Șefa statului îl va întâmpina la Președinție pe Cancelarul federal al Germaniei la ora 17:05, iar la 18:10 cei doi lideri vor susține o conferință de presă comună.

img24006433

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!