ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Alexandru Iacub, propus pentru funcția de director al Serviciului Vamal

17:20 | 23.08.2024 Categorie: Economie

Chişinău, 23 aug. /MOLDPRES/. Actualul secretar general al Ministerului Muncii și Protecție Sociale, Alexandru Iacub, este propus pentru funcția de director al Serviciului Vamal. Anunțul a fost făcut astăzi de Ministerul Finanțelor, transmite MOLDPRES. 

Potrivit sursei citate, la ședința Guvernului de miercuri, 28 august, ministra Finanțelor, Victoria Belous va prezenta Cabinetului de miniștri candidatura lui Alexandru Iacub la funcția de director al Serviciului Vamal.

Alexandru Iacub ocupă în prezent funcția de secretar general al Ministerului Muncii și Protecție Sociale. 

Postul de director al Serviciului Vamal a rămas vacant la începutul lunii aprilie curent, după ce fostul șef, Igor Talmazan, și-a dat demisia. În prezent, interimatul funcției este asigurat de către Viorel Doagă.

img24006552

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!