ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Atenție călători! Trafic intens la Leușeni și Sculeni și lucrări tehnice la barajul Stânca – Costești

08:12 | 26.08.2024 Categorie: Societate

Chişinău, 26 aug. /MOLDPRES/. Poliția de Frontieră anunță că în această dimineață a crescut fluxul de călători și mijloace de transport pe direcția ieșire din țară, intrare în România, la PTF Sculeni și PTF Leușeni- Albița, comunică MOLDPRES.

Potrivit sursei citate, autoritățile de frontieră și vamale moldo-române au pus în aplicare un șir de măsuri pe linie de fluidizare, fiind deschise suplimentar artere de control, suplinit numărul de angajați și aplicat reversul.

Totodată, autoritățile reiterează că astăzi pe barajul Stânca – Costești sunt planificate lucrări tehnice în intervalul orar 09:00 – 15:00, astfel există posibilitatea înregistrării unor timpi crescuți de așteptare în PTF Coștești.

Autoritățile de resort recomandă călătorilor să opteze și pentru alte puncte de trecere a frontierei cu România.

img24006578

img24006578

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!