ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Vicepremierul Mihai Popșoi va participa la Forumului GLOBSEC

10:06 | 29.08.2024 Categorie: Politică

Chişinău, 29 aug. /MOLDPRES/. Vicepremierul Mihai Popșoi, ministrul Afacerilor Externe al Republicii Moldova, va participa în perioada 30 august – 1 septembrie 2024, la cea de-a 19-a ediție a Forumului GLOBSEC, care se va desfășura la Praga, sub auspiciul președintelui Cehiei, Petr Pavel, comunică MOLDPRES.

Șeful diplomației de la Chișinău va participa, în calitate de vorbitor, la panelul cu tematica „Contracararea amenințărilor hibride ale Rusiei”. Totodată, va avea o întrevedere cu ministrul de Externe al Cehiei, Jan Lipavský, precum și cu alți omologi prezenți la Forum.

De asemenea, va avea o întâlnire cu cetățenii moldoveni stabiliți în Cehia.

Forumul GLOBSEC este recunoscut drept una dintre cele mai importante platforme de dialog din Europa, având ca scop evidențierea rolului Europei Centrale și de Est în menținerea stabilității globale.

img24006690

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!