ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Premierul Poloniei, Donald Tusk, va veni la Chișinău

09:54 | 03.09.2024 Categorie: Politică

Chişinău, 3 sep. /MOLDPRES/. Prim-ministrul Republicii Polone, Donald Tusk, va efectua mâine o vizită la Chișinău. Oficialul va avea o întrevedere cu premierul Dorin Recean, informează MOLDPRES.

Informația a fost confirmată pentru agenție de reprezentanții Guvernului și cei ai Președinției.

„Confirmăm vizita premierul guvernului polonez Donald Tusk în Republica Moldova. Acesta urmează să aibă o întrevedere oficială cu prim-ministrul Dorin Recean. Alte detalii vor fi oferite după confirmarea agendei vizitei”, au precizat sursele.

În contextul vizitei oficiale, primăria capitalei a anunțat că în zilele de 4-5 septembrie curent va fi limitat temporar accesul persoanelor în anumite locuri publice din capitală.

Astfel, miercuri și joi, între orele 08:00-21:00, va fi limitat temporar accesul persoanelor în anumite locuri din municipiul Chișinău, din centrul orașului și arterele care fac legătura cu Aeroportul Internațional Chișinău, precum și în perimetrul străzilor pe unde se va deplasa coloana oficială.

Aceasta este cea de-a doua vizită a lui Donald Tusk în Republica Moldova.

img24006817

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!