ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Președinta Maia Sandu, la întâlnirea cu locuitorii din orașul Ialoveni: „Pas cu pas obținem victorii care, luate împreună, înseamnă salturi uriașe în dezvoltarea țării noastre” 

08:49 | 07.09.2024 Categorie: Oficial

Chişinău, 7 sep. /MOLDPRES/. În cadrul vizitei de lucru din raionul Ialoveni șefa statului s-a întâlnit cu locuitorii orașului Ialoveni, care, cu fermitate, susțin proiectul de integrare europeană și își doresc ca Moldova să nu rateze această șansa istorică, informează MOLDPRES cu referire la Serviciul de presă al Președinției.

Președinta a precizat că în ultimii ani, prin programul „Satul European” au fost investite 7 milioane de lei în construcția rețelei centralizate de canalizare a orașului și sunt alocate încă 10 milioane prin cea de-a doua etapă a programului.

Tot prin „Satul European” s-a construit terenul de fotbal din sectorul Albeni, în sumă de 450 de mii de lei. „Pas cu pas obținem victorii care, luate împreună, înseamnă salturi uriașe în dezvoltarea țării noastre”, a afirmat Președinta Maia Sandu. 

img24006989

img24006989

img24006989

img24006989

img24006989

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!