ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Purtătorul de cuvânt al executivului dezminte unele informații lansate de Igor Dodon: „Nici minciunile lui nu mai sunt ca altădată”

15:58 | 13.09.2024 Categorie: Politică

Chişinău, 13 sep. /MOLDPRES/. Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Daniel Vodă, a venit astăzi cu un îndemn pentru politicianul Igor Dodon: „Nu mințiți oamenii și respectați cetățenii”, comunică MOLDPRES.

„La noi, la moldoveni, se spune că minciuna are picioare scurte. Din păcate, astăzi, Igor Dodon a lansat din nou mai multe informații false. Am avertizat chiar săptămâna aceasta că alegerile sunt, în primul rând, despre respectul față de cetățeni. Nici minciunile lui nu mai sunt ca altădată. Bine că nu a spus că vor fi cote de angajare pentru sirieni, extratereștri, motani sau poate chiar biscuiți. Nu mințiți oamenii!”, a conchis Vodă.

Fostul președinte al Republicii Moldova, Igor Dodon, a declarat în cadrul unei emisiuni că dacă „Maia Sandu va câștiga al doilea mandat de președintă, în școlile și grădinițele din R. Moldova va fi răspândită o propagandă LGBT, iar în instituțiile de stat vor fi introduse cote pentru reprezentanții LGBT”.

img24007233

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!